23948sdkhjf

Gode idéer til byplanlægning skal frem i lyset

Realdania er blandt ophavsmændene til et nyt netværk, der skal arbejde på at formidle resultaterne fra projektet Plan09.
I de sidste tre år har Plan09 arbejdet med at inspirere og udvikle dansk plankultur. Blandt andet gennem eksempelprojekter i 27 af landets kommuner, dialogdage og mange andre aktiviteter.

Plan09 har med andre ord kastet rigtig mange erfaringer af sig, og dem gøres der nu en målrettet indsats for at formidle videre til politikere og administratorer.

- Kommuneplaner har stor betydning for, hvordan vores fysiske omgivelser indrettes. Derfor er det meget positivt, at så mange væsentlige aktører er gået sammen i FormidlingsforumK13 om at gøre en ekstra indsats for at formidle de mange gode erfaringer, som Plan09 har fostret - sådan at de erfaringer kan komme borgere og erhvervsliv ude i den enkelte kommune til gavn, forklarer Hans Peter Svendler, direktør i Realdania.

Netværket hedder FormidlingsforumK13 og består af repræsentanter fra blandt andre Realdania, KL, Kommunaldirektørforeningen, KTC, Danske Planchefer, By- og Landskabsstyrelsen og Dansk Byplanlaboratorium.

Formidlingsindsatsen gennemføres i forskellige medier - både trykte pjecer, digitalt og i form af møder og oplæg i kommunerne - og løber frem til 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095