23948sdkhjf

Gulvmesse på banen igen

I alt 38 virksomheder har indtil videre tilmeldt sig som udstillere på gulvmessen ”Gulv10” i Herning, der er tilbage efter et års pause.
Sidste år besluttede arrangør og udstillere i fællesskab at udskyde gulvmessen i Herning som følge af finanskrisen

Men i år er messen tilbage for fuld kraft. Det oplyser Marianne Houmann Jensen, projektleder hos arrangøren MCH:

- Vi har fået tilbagemelding fra vores udstillere og gulvbranchen om, at de igen er klar til en stor dansk fælles gulvmesse i 2010. Vi kan allerede nu melde næsten udsolgt på messen med kun få kvadratmetre tilbage. Og det er ekstra glædeligt, at også branchens største og førende virksomheder bakker op om Gulv10, siger hun.

Vigtigere at være tæt på kunderne
Hos fagorganisationen Gulvbranchen kalder formand Christian Strøm det et positivt signal, at branchen har valgt at bakke op om messen trods nedgang i byggeriet og den private forbrugers tilbageholdenhed.

- Jeg glæder mig over, at der nu er optimisme at spore, og at vi har formået at samle hele branchen om én stor fælles gulv-event i MCH Herning Kongrescenter, siger han.

I alt 38 virksomheder har på nuværende tidspunkt tilmeldt sig som udstillere på Gulv10; heriblandt Tarkett:

- Det er blevet vigtigere end nogensinde at være tæt på kunderne, og jeg er overbevist om, at branchen bedst kommer igennem krisen i fællesskab. Derfor er det af stor vigtighed, at vi har et fælles stærkt mødested, der samler hele den danske gulvbranche. Derfor er vi med på Gulv10 i Herning, siger administrerende direktør Kenn Nielsen.

Gulv10 løber af stablen i dagene 24.-26. august. Målgruppen er leverandører, producenter, bygherrer, gulvlæggere, arkitekter, ingeniører, entreprenører samt detailhandlen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109