23948sdkhjf

God start for nyt håndværksfirma

Det tre måneder gamle WO Råsted fra Randers er kommet godt fra land med stor travlhed og mange nye opgaver.
I oktober blev WO Råsted etableret som følge af en sammenlægning af håndværksfirmaerne WO Entreprise og Råsted Byggefirma i Randers.

Det nye firma har fået en fin start på tilværelsen, hvor det både er lykkedes at fastholde de gamle kunder og hente nye opgaver ind:

- Strategien holder, vi har forrygende travlt, og kursen er sat mod vækst i et marked præget af nedgang og stagnation, lyder det fra direktør Martin Jensen, som understreger, at succesen først og fremmest er medarbejdernes fortjeneste:

- Medarbejderne er det vigtigste parameter for succes, og vi kan med stolthed konstatere, at samtlige medarbejdere fra de to fusionerede virksomheder er fortsat i det nye håndværksselskab, siger han.

Fodfæste i Århus
WO Råsted er pt. aktuel med opførelsen af Randers nye tekniske skole, og firmaet er endvidere med i opløbet på flere meget store østjyske sager, der skal gennemføres i de kommende år.

- Derudover har vi siden starten af oktober vundet godt fodfæste i Århus, hvor vi har afsluttet udbygning af den internationale skole, og netop nu arbejder vi med etablering af nyt skifertag og nyindretning af 350 m³ tagetage over Århus Voksen Uddannelses Center på Ingerslev Boulevard, siger Martin Jensen.

WO Råsted beskæftiger 45 medarbejdere samt 10 lærlinge.

Læs mere:
Engsø Gruppen overtager Randers-firmaer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125