23948sdkhjf

PhotoSolar vil erobre det tyske marked

Den danske virksomhed, der er specialist i transparent solafskærmning, etablerer nu et salgsselskab i Tyskland.
Fra og med årsskiftet har danske PhotoSolar A/S etableret et nyt salgsselskab i Tyskland, og trods afmatningen i byggebranchen ser virksomheden gode muligheder for at få foden indenfor med sit produkt; MicroShade:

- De tyske arkitekter har taget utroligt godt imod løsningen, fordi det er en meget enkel og ukompliceret løsning, som løser så mange problemer i forbindelse med dårligt indeklima i bygninger med store glasfacader, siger Philip Wilstrup, der er leder af det nye salgskontor.

Han forventer på den baggrund, at det i nærmeste fremtid vil lykkes at vinde de første tyske projektordrer inden for både nybygninger og renoveringer af offentlige institutioner.

Om PhotoSolar
PhotoSolar er grundlagt i 2003 og ejes blandt andet af Teknologisk Institut og Vækstfonden. Virksomheden er specialiseret inden for avancerede, transparente solafskærmnings- og solcelleløsninger.

Produktet MicroShade er en solafskærming bestående af mikro-perforeringer, som indbygges i almindelige termoruder og glasfacadeelementer. Det skærmer effektivt mod solen, mens man bevarer det fulde udsyn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109