23948sdkhjf

Utraditionelle planer for gammel kasserne

Syddansk Vækstforum giver 4,4 mio. kroner til opbygning af et nyt utraditionelt kursuscenter på Langeland.
Både danske og udenlandske militærenheder og politistyrker skal i fremtiden til Langeland, når de skal på kursus.

Syddansk Vækstforum har nemlig besluttet at give 4,4 mio. kroner til et nyt utraditionelt kursuscenter med fokus på militær og politimæssig sikkerhed:

- Vi har støttet centret, fordi det er det eneste af sin slags i Danmark. Det centret kan tilbyde, er unikt. Det kan tiltrække en helt ny kundegruppe til Langeland, give øget omsætning på hele øen og kan skabe nye arbejdspladser, siger regionsrådsformand og formand for Syddansk Vækstforum Carl Holst.

Holmegård Kursus- og Træningscenter er indrettet i en tidligere kaserne, der har stået tom i en årrække. Stedet er nu ejet af Camilla og Henrik Otkjær, der er ved at opbygge centret. Indtil videre har man dog manglet blandt andet skydebaner af international standard, men de kan nu realiseres med Vækstforums støtte.

Det er den særlige ø-støtteordning, der giver Syddansk Vækstforum mulighed for at støtte privatejede projekter som skydebanen på kursuscentret.

Holmegård Kursus- og Træningscenter forventer i løbet af få år at komme på adskillige tusinde overnatninger og cirka 10 faste arbejdspladser samt et antal afledte arbejdspladser hos lokale håndværkere og leverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109