23948sdkhjf

Rockwool sigter mod nye vækstlande

Den danske isoleringsproducent vil udvide i Nordamerika og Rusland, og samtidig er der planer om at rykke ind i nye lande som Kina, Brasilien og Tyrkiet.
Trods et tab på 23 % af omsætningen i tredje kvartal har Rockwool ikke slækket på sine globale ambitioner.

Når den nuværende afmatning er overstået, forventer isoleringsgiganten at rykke ind i 8-10 nye lande, og ifølge Børsen er det Kina, Brasilien og Tyrkiet, der står som højeste prioritet:

- Vi har en ambition om at blive en rigtig global spiller, og jeg vil tro, at vi de næste 5-10 år får produktion i syv-otte nye lande, siger topchef Eelco van Heel til avisen.

Rockwool har desuden investeret betydeligt i sin produktion i Canada med henblik på at styrke positionen på de nordamerikanske markeder. Her er brugen af stenuld begrænset, fordi amerikanere og canadiere primært anvender skum og glasuld, og det vil Rockwool forsøge at ændre på:

- Vi skal lukke Nordamerika mere op, og så er vi slet ikke færdige Rusland. Vi har kun to fabrikker i Rusland, og om 20 år burde vi have 10. Vi har en fabrik i Malaysia, og der er ingen tvivl om, at det på et tidspunkt er min ambition at blive en faktor i Fjernøsten, siger van Heel.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141