23948sdkhjf

Uudnyttede millioner i renoveringspuljen

Ifølge Erhvervs- og Byggestyrelsen vil i værste fald op mod 300 mio. af de 1,5 mia. kroner i renoveringspuljen ikke komme til udbetaling.
Boligejernes Videncenter, Bolius, skriver tirsdag, at det langt fra er sikkert, at det er alle 1,5 mia. kroner i renoveringspuljen, som finder vej til boligejernes renoveringsprojekter.

I begyndelsen af november var der afleveret godt 560 mio. kroner, og vicedirektør Henning Steensig fra Erhvervs- og Byggestyrelsen vurderer, at op mod 300 mio. kroner ikke kommer til udbetaling:

- Vi formoder, at 10-20 % er uudnyttede tilsagn. Vi ved tidligst til jul, hvad det betyder i penge, men de store tals lov tilsiger, at det – worst case – vil være mellem 100 og 300 millioner kroner, som ikke kommer til udbetaling, siger Henning Steensig ifølge Bolius.

Hos erhvervs- og økonomiministeriet tror man dog ikke på, at tallet bliver så højt:

- Det er svært at forudsige, hvor mange der vælger ikke at udnytte deres tilsagn. Jeg kan dog oplyse, at Capacent har interviewet modtagere af tilsagn, og kun en halv procent siger, at de har droppet projektet, og derudover overvejer fire procent, om projektet skal sættes i gang. Det tyder altså på, at vi ikke kommer til at stå med et så stort beløb, som ikke kommer til udbetaling, siger erhvervs- og økonomiminister Lene Espersen.

Kilde: Bolius

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093