23948sdkhjf

AO Johansen fastholder forventninger

Trods markant faldende omsætning fastholder koncernen sine forventninger om et positivt resultat for regnskabsåret 2009.
I årets tredje kvartal har AO Johansen mistet 27,1 % af sidste års omsætning, og i alt er omsætningen i perioden januar-september faldet med 590 mio. kroner sammenligt med 2008.

Ledelsen forklarer i sin kvartalsrapport, at tilbagegangen skyldes det fortsat kraftige fald i aktivitetsniveauet inden for byggebranchen som følge af den økonomiske krise.

Trods den dalende omsætning lykkedes det alligevel at realisere et overskud i tredje kvartal. Det lyder på 1,0 mio. kroner før skat og er en forbedring på 3,2 mio. sammenlignet med sidste år. Årsagen til det forbedrede resultat skal findes i, at de samlede omkostninger indtil videre er reduceret med 120,5 mio. kroner sammenlignet med sidste år.

Fremtidsudsigter
Den økonomiske krise gør det fortsat særdeles vanskeligt at spå fremtiden. I delårsrapporten for 1. halvår 2009 udtrykte ledelsen en forventning om, at de vanskelige markedsvilkår ville fortsætte året ud, og det har indtil videre vist sig at holde stik.

Prognoserne for de kommende måneder er så usikre, at AO Johansen fortsat ikke ønsker at sætte tal på forventningerne til 2009-resultatet og nøjes med at angive en forventning om "et positivt resultat før skat".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094