23948sdkhjf

Dan Ejendomme nedjusterer resultatforventningerne

Lavere omsætning i erhvervsmæglerydelser og bygherrerådgivning får ledelsen til at nedjustere årets resultat fra 48-52 mio. kroner til 43-45 mio. kroner før skat.
Dan Ejendomme, der blandt andet beskæftiger sig med ejendomsforvaltning, kom ud af årets tredje kvartal med et resultat efter skat på 6,6 mio. kroner mod 9,0 mio. i 2008.

Samlet set lyder resultat for perioden januar-september på 22,3 mio. kroner efter skat, og det er en stigning på 3,5 mio. sammenlignet med sidste år. Omsætningen er steget med 7,8 % til 202,4 mio. kroner.

Ledelsen betragter grundlæggende udviklingen inden for administration og drift af ejendomme, rådgivnings- og serviceydelser samt drift af investeringsejendomme som tilfredsstillende. Til gengæld har mersalg af erhvervsmæglerydelser og bygherrerådgivning været lavere end forventet, og det får nu Dan Ejendomme til at nedjustere forventningerne til hele regnskabsåret.

Der kalkuleres nu med et overskud i niveauet 43-45 mio. kroner før skat mod tidligere 48-52 mio. kroner. Resultatforventningerne forudsætter en positiv værdiregulering af koncernens investeringsejendomme med 15 mio. kroner som følge af forventede lejestigninger samt uændrede rente- og markedsforhold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109