23948sdkhjf

Cypriotisk selskab vil skyde penge i Sjælsø

Cube Property er klar med 130 mio. kroner i frisk kapital til det økonomisk trængte udviklingsselskab. Dermed er provenuet i Sjælsøs kapitaludvidelse så godt som sikret.
Sjælsø Gruppen offentliggjorde i sidste uge prospektet for en aktieudvidelse, der, hvis alt går vel, vil sikre selskabet 505 mio. kroner i ny kapital.

Nu er Sjælsø tilsyneladende kommet et stort skridt nærmere målet. Ifølge dagbladet Børsen er Cube Property, der i forvejen ejer cirka 30 % af Sjælsø Gruppen, nemlig klar til at skyde yderligere 130 mio. kroner ind i selskabet:

- Vi vil helst ikke kommentere, hvem de er. Vi forholder os til, at de har de penge, de skal komme med. Det har de, og det vidste jeg også for en uge siden. Jeg kunne bare ikke sige det af hensyn til fortrolighed. Nu har jeg fra Cube fået tilladelse til at bekræfte, at de 130 mio. kroner er deponeret kontant, siger Flemming Joseph Jensen, adm. direktør for Sjælsø Gruppen.

Med Cube Propertys deponering er Sjælsø sikker på at få det samlede provenu i kassen, eftersom bankerne har stillet garanti for det resterende beløb.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078