23948sdkhjf

Moe & Brødsgaard ekspanderer i Norge

Ingeniørfirmaet har overtaget norske PolyPlan, der har stor ekspertise inden for bade- og svømmeanlæg.
Via datterselskabet Moe Norge har Moe & Brødsgaard overtaget aktiviteterne i PolyPlan, der har eksisteret siden 1996.

Sune Wendelboe, direktør i Moe Norge, ser købet som en væsentlig forstærkning, og han fortæller, at der er tale om et afgørende skridt i udviklingsstrategien for det norske marked:

- Det er vigtigt for os, at der her er tale om et veletableret firma med spidskompetencer, der kan komplementere vores nuværende kompetencer. Med dette opkøb ekspanderer vi med 11 erfarne medarbejdere, og vi får tilført Norges førende ekspertise inden for bade- og svømmeanlæg – en ekspertise, som vores moderselskab Moe & Brødsgaard også kan drage nytte af, vurderer Sune Wendelboe.

Moe Norge er Moe & Brødsgaards hidtil eneste udenlandske selskab, og med det seneste køb ser administrerende direktør, Christian Listov-Saabye, meget positivt på den videre udvikling af de norske aktiviteter:

- Moe & Brødsgaard har projekteret i Norge siden 1970’erne, og etableringen af Moe Norge var et naturligt og væsentligt skridt i vores geografiske udvikling og internationalisering. Vi er optimistiske med hensyn til forretningsområdet i Norge, og med overtagelsen af PolyPlan forstærker vi vores tilstedeværelse i Norge væsentligt, fastslår Christian Listov-Saabye.

Moe Norge og PolyPlan er netop nu involveret i opførelsen af Ankersskogen svømmehal og wellnesscenter i Hamar Kommune (billedet).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094