23948sdkhjf

Nyt liv i VKR-sag

Sagen mellem VKR Holding og firmaet Divine Business Solutions kan nu blive genoptaget, fordi en voldgiftskendelse giver at Divine-ejer Tom Lisborg ret i sine anklager.
Bagmandspolitiet konkluderede for nylig, at der ikke var anledning til at rejse tiltale i den såkaldte Divine-sag, hvor centrale medarbejdere i VKR Gruppen var anklaget for bedrageri og datatyveri.

Ifølge Berlingske Tidende står sagen imidlertid nu til at blive genoptaget. Det sker, fordi en voldgiftskendelse direkte konkluderer, at Divine-ejeren Tom Lisborg havde ret, da han anklagede sin medejer, Jesper Mo Hansen, for at have brudt sin konkurrenceklausul og taget arbejde for Divines største kunde, VKR-selskabet General Solar Systems.

Kendelsen fra voldgiftsretten bringer ifølge Berlingske helt nye oplysninger på bordet. Det gælder blandt andet et hidtil ukendt vidneudsagn fra den tidligere direktør i VKR, Lars Bugge.

Han har angiveligt forklaret, at han over tre omgange er blevet kontaktet af direktører i VKR, der fortalte om, at de ville forsøge at få ansat Jesper Mo Hansen, selv om hans konkurrenceklausul forbød det. Ifølge vidneudsagnet var mindst to VKR-direktører enten var indblandet i eller vidende om sagen.

Kilde: Berlingske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078