23948sdkhjf

Fremtidens infrastruktur til debat

Danske Anlægsentreprenører, Dansk Byggeri og Asfaltindustrien indbød politikere og erhvervsliv i Køge og Aalborg til dialog som optakt til denne uges kommunalvalg.
I anledning af kommunalvalget den 17. november har Asfaltindustrien i samarbejde med Danske Anlægsentreprenører og Dansk Byggeri i de forgangne uger afholdt debatmøder i Køge og Aalborg.

Møderne er del af en overordnet strategi om at udbrede viden og skabe synlighed omkring behovet for at investere i de danske vejanlæg:

- Vi har haft en række politiske kontakter i løbet af efteråret, både lokalt og nationalt, og én ting er slående. Toppolitikere som udvalgsformænd, borgmestre og rådmænd har ikke megen dybtgående viden om de muligheder, som nye samarbejdsformer inden for infrastruktur indebærer. Derfor er vores strategi at være synlige og proaktive og indgå i en konstruktiv dialog med især kommunalpolitikerne, som har ansvaret for den største del af vejene, forklarer Anders Huldahl, administrerende direktør i Asfaltindustrien.

I såvel Aalborg som Køge var fremmødet på omkring 30 personer fra anlæg, asfaltindustri og fagbevægelse, og de fik her mulighed for at blandt andet at spørge ind til de kommunale politikeres syn på efterslæbet i vedligeholdelsen af vejnettet:

- Kommunerne står overfor store udfordringer, når det gælder infrastruktur. For desværre er der de senere år ikke sket den nødvendige udbygning, ikke udført de nødvendige forbedringer af trafiksikkerheden, og der er opstået et vedligeholdelsesefterslæb samtidig med at samfærdslen stiger. Det skaber trængsel og kø visse steder. Og på grund af krisen er både statens og kommunernes økonomi presset, fastslår Anders Huldahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094