23948sdkhjf

Byggeprojekt hædret med kommunikationspris

Under renoveringen af 600 lejligheder i Kolding lykkedes det for bygherren at nedbringe fejl og mangler med 80 %. Det blev forleden belønnet af Dansk Kommunikationsforening.
Mandag hædrede Dansk Kommunikationsforening for 10. gang årets bedste eksempler på god, professionel kommunikation, og det blev byggebranchen, der løb af med den ene af de to uddelte priser.

Lejerbo fik, med hjælp fra Rambøll, således prisen for bedste regionale/lokale kommunikationsprojekt for projektet ”Færre fjel og manglr”, som blev søsat i forbindelse med en stor renoveringsopgave i Munkebo i Kolding.

Projektet har givet sjakbajserne en række enkle kommunikationsværktøjer med i værktøjskassen, og det har ført til et fald i fejl og mangler på 80 % og en besparelse på 5,6 mio. kroner:

- Projekt ’færre fjel og manglr’ har vist en fantastisk effekt og er helt i tråd med kommunikationsforeningens mantra; at kommunikation betaler sig. Her kan man måle kommunikationen direkte på bundlinjen, og hvis man overfører det til landsplan, så er der tale om milliarder, siger formand for dommerkomitéen professor Anker Brink Lund, CBS.

Projektet omfattede blandt andet en analyse af årsagerne til fejl og mangler i byggeriet, ’sort-plet-møder’ for alle sjakbajser på tværs af fagene, telefonliste til håndværkere, sjakbajser og entrepriseledere samt en stor skurby for alle på byggepladsen.

Den tværfaglige kommunikation har også skabt større sikkerhed på byggepladsen, mindre udskiftning af håndværkere, bedre dialog med beboerne og ikke mindst et sjovere arbejdsmiljø.

Prisen for bedste landsdækkende projekt gik til Miljøstyrelsen, Miljøministeriet og bureauet Tejlmann og Co. for en kampagne om hudallergi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109