23948sdkhjf

Dispensation til omstridt havneprojekt

Trods overskridelse af lokalplanen får bygherren bag et erhvervsbyggeri på Aalborgs centrale havnefront alligevel lov til at bygge færdigt.
Tilbage i august sagde teknik- og miljøudvalget i Aalborg Kommune nej til at give dispensation til erhvervsprojektet ”Havnehuset”, fordi det overskrider højdebestemmelserne i lokalplanen med henholdsvis 55 og 79 centimeter.

Efter knap tre måneders tovtrækkeri valgte byrådet dog mandag alligevel at give bygherre Hans Andersen dispensation til at fortsætte byggeriet på den centrale havnefront. Flere af politikerne lagde i forbindelse med godkendelsen vægt på, at Hans Andersen indledte byggeriet i god tro:

- I SF har vi en klar holdning om, at lokalplaner skal overholdes, men i denne sag mener vi, at der er stor tvivl om. hvorvidt bygherren har fået signaler om at kunne forvente en dispensation, siger SF’eren Anne Dorthe Krogh til Nordjyske Medier.

Arbejdet på Havnehuset har ligget stille siden juni, hvor det kom frem, at bygherre Hans Andersen ikke havde den nødvendige byggetilladelse.

Kilde: Nordjyske Medier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078