23948sdkhjf

Niras bliver rådgiver på enormt mediehus-projekt i Moskva

Virksomheden er blevet byggerådgiver for tv-selskabet NTV, der er på vej med en ny tv- og multimedieby på i alt 113.000 m². Kontrakten har en værdi på op mod 200 mio. kroner.
Niras underskrev i oktober en kontrakt, der gør virksomheden til bygherrerådgiver på et kommende multimediehus-byggeri i Moskva, som opføres af tv-stationen NTV.

Kontrakten er delt op i flere faser og udløber om fem år, hvor komplekset ventes indviet. Ifølge dagbladet Børsen kan Niras’ samlede honorarindtægt løbe op i et par hundrede millioner kroner.

Kontraktunderskrivelsen er kulminationen på en længerevarende proces, der blev indledt tilbage i 2007:

- Helt tilbage i foråret 2007 blev der etableret kontakt til det russiske NTV, som havde planer om at skabe en tv- og multimedieby i Moskva. Det var, mens projekteringen af DR’s Koncerthus var godt i gang. Repræsentanter fra NTV har besøgt DR-Byen flere gange, forklarer Niras-direktør Karol Marcinkowski.

Den kommende medieby kommer til at bestå af 11 forskudte niveauer og vil blandt andet indeholde radio- og tv-studier, kontorer, teknikrum, restaurant, foyer og reception. Det samlede areal bliver på 113.000 m², og det hele samles under ét tag.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11