23948sdkhjf

Atletion i Århus foran ombygning

Idrætsanlægget skal ombygges for 30,4 mio. kroner. Investeringen skal opgradere NRGi Park og samtidig forberede NRGi Arena til store indendørs koncerter.
Århus Kommune og Århus Elite A/S, der forpagter Århus’ store idrætsanlæg Atletion, er netop blevet enige om at indgå en principaftale om den videre drift af Atletion.

Principaftalen omfatter en ombygning af både det kommunalt ejede stadion og arena samt en hensigt om at forlænge lejeaftalen mellem kommunen og Århus Elite frem til udgangen af 2020.

Ombygningen kommer primært til at omfatte VIP-faciliteter, boder, toiletter, depoter, adgangsforhold og flugttrapper. Det er hensigten med ombygningen, at Atletion skal være tidssvarende og leve op til de daglige krav for afvikling af store idrætsbegivenheder:

- Vi er meget tilfredse med de planlagte forbedringer, som sikrer, at vi har et stadion, der er konkurrencedygtigt med de øvrige jyske stadions. Jeg glæder mig over, at vi i fremtiden vil kunne servicere vores gæster endnu bedre og forventer, at vi vil byde ind på endnu flere attraktive arrangementer,” siger administrerende direktør i Århus Elite Jan Christensen.

Århus Kommune investerer i alt 30,4 millioner kroner i moderniseringen. Pengene tilbagebetales via en øget leje.

Principaftalen skal nu forhandles færdig som et tillæg til kontrakten om drift af Atletion og forelægges Århus Byråd til godkendelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11