23948sdkhjf

Tre konsortier kæmper om helhedsplan

Ud af et felt på 24 interesserede teams er tre nu blevet udvalgt til at komme med bud på, hvordan helhedsplanen for Billund midtby skal tage sig ud i fremtiden.
Økonomiudvalget i Billund Kommune har i denne uge afgjort, hvilke tre konsortier, der skal deltage i konkurrencen om at udforme midtbyens nye helhedsplan:

De tre teams er:

Team 1
GBL, Kolding
Obicon I Leif Hansen Engineering, Roskilde
TTS Technical Traffic solutions A/C, Odense
Johannsen Arkitekter, Vejle

Team 2
Metopos By- og Landskabsdesign, Århus
Rambøll Danmark, Virum
Lumo Arkitekter, Århus

Team 3
Årstidernes Arkitekter, Silkeborg
Gehl Architects, København
Mindfolio Ltd, Henley-on-Thames, England

Billund Kommune ønsker med konkurrencen at forberede Billund by på en fremtid, hvor udviklingen af en destination for familieturisme med internationale kvaliteter naturligt vil sætte sit præg på byen.

Og det er en fremtid, som borgere og erhvervsvirksomheder i byen og kommunen med sindsro kan se frem til:

- Ingen tvivl om, at vi med valget af de tre teams til vores konkurrence er i bedste hænder i forhold til at kunne planlægge Billund Midtbys fremtidige udvikling. Desuden viser ansøgerfeltet endnu engang, at vi har gang i noget ganske unikt her i kommunen, siger borgmester Ib Kristensen og henviser til, at 24 teams havde tilkendegivet interesse for at deltage:

- Det vidner om, at Billund by og Kommune, med den udvikling, vi er i fuld gang med, i dén grad ligger højt i bevidstheden rundt om i landet. Og det er vel at mærke en udvikling, som vi med idékonkurrencen tydeligt ser, at mange gerne vil tage del i, fastslår borgmesteren.

De deltagende rådgiverteams deltager den 5. november 2009 i et borgermøde, hvor de vil gøre rede for deres foreløbige overvejelser omkring den fremtidige byplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156