23948sdkhjf

Arkitema og Moe & Brødsgaard med i milliardprojekt

De to firmaer skal stå for planlægning og bygherrerådgivning i forbindelse med den 1,15 mia. kroner dyre udbygning af Viborg Sygehus.
Over de næste 5-8 år skal Viborg Sygehus udbygges med ca. 25.000 m².

Byggeriet løber op i omkring 1,15 mia. kroner, og forleden udvalgte Region Midtjylland et team bestående af Arkitema og Moe & Brødsgaard til at varetage projektets planlægning, styring og bygherrerådgivning:

- Udbygningen af Viborg Sygehus er en stor opgave både regionalt og nationalt. Vi er derfor stolte over, at vi er valgt som bygherrerådgiver for Region Midt. Vi har solide erfaringer med planlægning og styring af hospitalsbyggerier, og vi ser frem til en spændende proces med Viborg Sygehus, siger Wilhelm Berner-Nielsen, arkitekt og partner hos Arkitema.

De to firmaer har begge satset strategisk på hospitalsområdet de seneste år og har ved flere lejligheder arbejdet sammen om rådgivning på større hospitalsprojekter. Fx yder de sammen med det norske firma Hospitalitet rådgivning til Region Hovedstadens koncernledelse om den samlede hospitalsplanlægning i Hovedstadsregionen.

- Vi kender efterhånden hinanden rigtigt godt, og det er en stor fordel, når der er tale om et stort og kompliceret projekt som dette. Det tætte samarbejde og de gode relationer giver et præcist kendskab til hinandens kompetencer, og det gør arbejdsprocessen langt lettere, forklarer Poul Henning Hansen, projektchef hos Moe & Brødsgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094