23948sdkhjf

Give Stålspær forventer sorte tal i 2010

Store investeringer i produktionen giver sammen med nedgangen i byggeriet underskud hos Give-virksomheden i år. På længere sigt er man dog gearet til yderligere vækst.
Finanskrisen, og dermed nedgangen i byggeriet, kom meget ubelejligt for Give Stålspær. Den vestjyske stålvirksomhed havde nemlig lige investeret i en fordobling af fabriksarealet og et nyt robotanlæg, da ordremængden begyndte at falde.

Men det har ikke fået indehaver Teil Bachmann til at gå i panik. Han forventer, at investeringerne netop kan få Give Stålspær hurtigt tilbage på sporet:

- Indtil for ganske nylig troede vi faktisk ikke på, at vi kunne nøjes med et enkelt underskuds-år. Men nu kan vi se, at robotanlægget for alvor giver mening, så vi tør tro på, at vi kommer over 0 i 2010, forklarer han til Børsen.

Give-virksomheden har ellers været præget af stærk vækst de seneste år, og siden 2004 er både omsætning og overskud blevet mangedoblet. I år forventes omsætningen dog at falde fra sidste års rekordniveau på 120 mio. kroner til 80-90 mio. kroner. Samtidig forventes et resultat ”et godt stykke under 0”.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109