23948sdkhjf

Danmark vil have del i canadiske byggeri-milliarder

Via et fremstød på Canadas største byggerimesse forsøger Danmarks Eksportråd at udnytte landets stigende fokus på energirigtigt byggeri.
En forventet stigning i BNP på 1,3 % i tredje kvartal og en politisk hjælpepakke på 125 mia. kroner til energirigtigt byggeri i Ontario-provinsen er nogle af de faktorer, der netop nu gør det canadiske marked attraktivt for mange byggevirksomheder.

I starten af december løber Canadas største byggemesse af stablen i Toronto, og denne lejlighed vil Danmarks Eksportråd benytte til at sætte fokus på kompetencerne i den danske byggesektor.

Via et omfattende sponsorat forsøger eksportrådet således at styrke Danmarks brand som en førende grøn nation, at skabe opmærksomhed omkring COP 15 samt at udstille de danske kompetencer og teknologier inden for miljø, energi og byggeri:

- Den måde, danske virksomheder formår at arbejde sammen på tværs af kerne-områder, og integrere både design, arkitektur og produkter er nyt i Canada og vækker stor interesse, lyder det fra Danmarks Eksportråd.

Rådet har etableret en dansk fællesstand med plads til 12 virksomheder og tilbyder i forlængelse heraf at arrangere matchmaking og mødeopsætning. Læs mere på www.um.dk

Om messen og den canadiske byggesektor
Byggerimessen Construct Canada Trade Show og konferencen National GreenBuilding Conference afholdes i Toronto i dagene 2.-3. december. Der forventes omkring 23.000 deltagere.

Byggesektoren i Canada omsætter årligt for 75 mio. CAD, svarende til 10 % af landets BNP. Der findes over 260.000 byggevirksomheder i Canada, der tilsammen beskæftiger 1,1 mio. mennesker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14