23948sdkhjf

Anlægsbranchen glæder sig over jernbaneforlig

Anlægsentreprenørerne i Dansk Byggeri ser frem til at komme i gang med de store opgaver, som snart udbydes i kølvandet på det politiske jernbaneforlig.
En ny jernbane mellem København og Ringsted og en renovering af Nørreport i det centrale København er nogle af de store opgaver, som nu bliver en realitet ovenpå sidste uges trafikforlig mellem regeringen, De Radikale og Dansk Folkeparti:

- Der er endnu ganske langt til de første konkrete arbejder, men aftalen tænder dog lys i anlægsbranchen, som også er ramt af den økonomiske krise. Der er trukket store veksler på tålmodigheden med at få færdiggjort det politiske arbejde, men nu glæder vi os til at komme i gang, siger administrerende direktør i Dansk Byggeri, Lars Storr-Hansen.

Også Niels Nielsen, der er branchedirektør i Danske Anlægsentreprenører, glæder sig over aftalen og udsigten til et firecifret antal nye arbejdspladser i anlægssektoren:

- For anlægsbranchen vil aftalen, når entreprenørerne kommer i gang, betyde mange arbejdspladser. Vi vurderer, at beskæftigelsen i anlægsbranchen vil stige med omkring 1.000 mand i en femårig periode, og derudover vil der være arbejde til 1.300 arbejdere og funktionærer i de leverende erhverv, som blandt andet tæller rådgivende ingeniører og materialeproducenter, lyder vurderingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094