23948sdkhjf

Nyt investor-samarbejde skal udvikle Ørestaden

Ni store ejendomsinvestorer har etableret ”Copenhagen Business District”, der skal arbejde på at få internationalt orienterede virksomheder til at etablere sig i bydelen.
En række virksomheder har indgået et strategisk samarbejde for at sætte fokus på de fordele, som internationalt orienterede virksomheder opnår ved at etablere sig i Ørestad City. Det oplyser Magasinet Ejendom.

Samarbejdet er døbt "Copenhagen Business District", og målet er at udbrede kendskabet til Ørestad City med særlig vægt på markedsføring og branding af erhvervsbyggeri:

- Det er helt unikt, at virksomheder i den klasse, hvoraf flere er konkurrenter, etablerer en fælles strategisk platform. Vi er gået sammen i Copenhagen Business District, fordi vi har sammenfaldende interesser i forhold til at skabe en god by. Selvom vi konkurrerer om lejerne er det vigtigt, at vi også samarbejder for at profilere bydelen og gøre den så attraktiv som muligt, siger Søren Risager, der er administrerende direktør hos KLP Ejendomme og formand for den nye forening.

Partnerne i Copenhagen Business District er: Danica Ejendomme, DADES, Norrporten, Steen & Strøm, NCC Property Development, CERACO, Sjælsø, SEB Ejendomme samt KLP Ejendomme.

Kilde: Magasinet Ejendom

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078