23948sdkhjf

Ny partner til Palm City

Ferieresort-projektet i Frederikshavn har indgået en aftale med australske Evolution Golf Group om projektets golfbane, der er et centralt element i planerne.
Palm City i Frederikshavn har torsdag indgået en partnerskabsaftale med det australske selskab Evolution Golf Group (EVO).

Aftalen betyder, at golfbanen i Palm City, "The Montgomerie Course", opføres uanset salget af boliger ved golfbanen:

- Det er en af de største og mest glædelige dage i Palm Citys historie. I stedet for at være alene om etableringen af golfbanen, er vi nu fælles om projektet med en virksomhed, der allerede samarbejder med verdensklassegolfspillere som Tiger Woods og Greg Norman, siger salgsdirektør Siggi Strandeng.

EVO er et internationalt selskab, hvis vision er at skabe og udvikle golfbaner i verdensklasse. Det australske selskab arbejder i øjeblikket med lignende projekter i hjemlandet, Asien og Afrika. Kontakten mellem Palm City og EVO er skabt af Braemar Golf Management fra Skotland, som skal stå for driften af banen i Frederikshavn.

Med de erfarne australiere koblet på golfbanen vil initiativtagerne bag Palm City fokusere 100 % på etableringen af centerbygningen, der blandt andet skal indeholde shopping, vandland og restauranter.

Opførelsen af golfbanen omfatter en investering i omegnen af 70 mio. kroner og ventes færdig ved udgangen af 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141