23948sdkhjf

TrygVesta indvier ”Det Levende Hus”

Hvordan får man et byggeri til at afspejle en vision om at være Nordens ledende tryghedsleverandør? Det har Built Identity og JJW Arkitekter givet et bud på.
TrygVesta udskrev i 2007 en arkitekt- og designkonkurrence om fremtidens kontor med udgangspunktet at skabe en innovativ arbejdsplads.

Konkurrencen blev vundet af et team bestående af Designfirmaet Built Identity og JJW Arkitekter, der døbte projektet ”Det Levende Hus”, og onsdag blev det nye domicil indviet i Bergen:

- Da vi fik opgaven, stod det hurtigt klart, at det ikke bare var et spørgsmål om nye åbne kontorer, nye skriveborde i lækkert design og laptops til alle. Før vi kunne omsætte TrygVestas værdier til design, var der en historie, der skulle afklares og fortælles – historien om TrygVesta, fortæller Kim Fridbjørg fra Built Identity.

Huset skulle afspejle TrygVestas vision om at være Nordens ledende tryghedsleverandør. Derfor blev Det Levende Hus til meget mere end en ombygning:

- Det har været en interessant udfordring at få det fysiske design og organisationens design til at gå op i en højere enhed. Men i tæt samarbejde med en meget aktiv bygherre, har vi kunnet skræddersy det helt rigtige værktøj; et kompetencemiljø der understøtter det, TrygVesta er, forklarer Katja Viltoft, der er indehaver af JJW Arkitekter.

Strukturen i arkitekturen og designlæsningerne har skabt nogle rammer for TrygVesta, hvor alt skal ses, høres, opleves og forstås i et holistisk perspektiv, hvor arkitektur og indretning opfordrer til aktivitet, som stimulerer sanserne.

Udgangspunktet har været at skabe de allerbedste betingelser ved den enkelte medarbejders arbejdsbord, for med det som basis at fokusere på de fælles arbejdszoner, der er det helt nye i Det Levende Hus. Et hus fyldt af levende mennesker, som bevæger sig, arbejder og samarbejder på nye måder på tværs af organisationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094