23948sdkhjf

Ejendomsudvikler stævner tidligere direktør

Olicom har stævnet og politianmeldt en tidligere direktør i selskabet. Ledelsen mener, at direktøren og dennes holdingselskab skylder Olicom 35 mio. kroner.
I forbindelse med frasalg af et større udviklingsprojekt har ejendomsselskabet Olicom nu valgt at politianmelde og stævne en tidligere direktør for 35 mio. kroner.

Olicom oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at den pågældende direktør over en periode havde forsøgt at finde investorer til projektet. Direktøren endte selv med at købe projektet tilbage i marts 2009 og solgte det efterfølgende videre til kommunen.

Salget medførte en begrænset indtægt til Olicom, mens den stævnede direktør indkasserede et ”ganske betydeligt beløb”. Olicom hævder imidlertid, at direktøren sideløbende med handlen i marts førte forhandlinger med kommunen om den efterfølgende overdragelse, og at han således har tilbageholdt oplysninger:

- Olicom-koncernen havde naturligvis ikke solgt projektet, havde den fulde information om ovennævnte været til disposition, konstaterer ledelsen i meddelelsen.

Den tidligere direktør og dennes advokat mener ikke, at der er hold i anklagerne, og afgørelsen ender derfor sandsynligvis i retten. Olicom vurderer, at det vil tage nogle år, før sagen er afgjort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078