23948sdkhjf

Nordjysk Lift ekspanderer på højtryk

Hjørring-virksomheden indvier på fredag en ny afdeling i Hillerød. Det er den femte åbning på blot seks uger.
Selv om tiderne ikke er de bedste inden for byggesektoren, har Nordjysk Lift i disse uger fuld fart på ekspansionen.

På fredag indvier virksomheden sin afdeling nummer 19 i Hillerød på Sjælland og vil dermed have åbnet fem nye afdelinger i Danmark over de seneste seks uger:

- Selvfølgelig kan vi mærke krisen; det kan alle. Men vi har besluttet at være optimister og at følge vores offensive udviklingsstrategi; nemlig at vi vil være en landsdækkende virksomhed. Kun ved at fastholde vore udviklingsplaner kan vi være parate, når udviklingen vender igen, fastslår direktør Per Nielsen.

Nordjysk Lift udlejer alle former for materiel og har cirka 23.000 enheder i sin maskinpark. Den nye afdeling i Hillerød bliver den anden på Sjælland og skal primært betjene kunder i Midt-, Vest- og Nordsjælland. Kunderne kommer især fra byggebranchen, men et stigende antal private kunder har på det seneste fundet ud af, at de kan leje små og store maskiner, som de selv kan betjene.

Om Nordjysk Lift
Virksomheden er grundlagt i 1998 og beskæftiger cirka 120 medarbejdere. Foruden hovedkontoret i Hjørring har Nordjysk Lift afdelinger i Skagen, Frederikshavn, Brønderslev, Thisted, Nørresundby, Aalborg, Hobro, Randers, Århus, Grenaa, Herning, Viborg, Vejle, Rødekro, Odense, Hvidovre og Hillerød samt Tórshavn på Færøerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094