23948sdkhjf

Århus Sygehus udvider for 90 millioner

I dag tages første spadestik til et 3.400 m² stort om- og tilbygningsprojekt bag skadestuen.
Mandag den 19. oktober tager regionsrådsformand Bent Hansen det første spadestik til et stort byggeprojekt på Århus Sygehus. I alt skal der laves til- og ombygninger på ca. 3.400 m², og prisen for det samlede projekt bliver ca. 90 mio. kroner:

- Vi vil kunne udføre 30 % flere planlagte operationer om året, når ombygningerne på operationsgangen er afsluttet. Det er en markant forbedring af vores drift, og samtidig sikrer vi, at operationsgangen bliver et bedre sted at arbejde og at mange patienter får et bedre og hurtigere forløb på hospitalet, siger Ole Thomsen, hospitalsdirektør på Århus Sygehus.

Byggeriet består af en række delprojekter: Blandt andet skal der bygges om på den centrale operationsgang, således operationskapaciteten udvides. I tilknytning til den nye operationsbygning etableres et såkaldt ”præ-operativt holding area”, hvor patienter kan blive bedøvet før operationen.

Endvidere vil der blive opført en ny, stor traumeelevator, der skal bruges til at transportere svært tilskadekomne patienter. Samtidig vil den såkaldte sterilcentral blive udvidet, så man bl.a. bedre kan håndtere afvaskning af den voksende mængde operationsinstrumenter.

Endelig afsluttes byggeprojektet med en ombygning af intensivafsnittet, hvor forholdene for både patienter og personale vil blive væsentligt forbedret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11