23948sdkhjf

Århus retter fokus mod den polske byggebranche

I næste uge løber Business Forum Århus 2009 af stablen i den østjyske by. Målet er at undersøge byggebranchens forretningsmuligheder i Polens næststørste by, Lodz.
Polske håndværkere har i årevis valfartet til Danmark, men nu vendes situationen på hovedet.

Det er i hvert fald intentionen bag Business Forum Århus 2009, som afvikles i Turbinehallen mandag og tirsdag i næste uge. Her mødes danske bygge- og anlægsfirmaer og andre inden for byggebranchen med polske bygherrer for at høre om forretningsmulighederne i Polens næststørste by, Lodz:

- Byggebranchen er hårdt ramt af krisen herhjemme, og samtidig har Lodz svært ved at finde de nødvendige fagfolk til deres mange renoveringsprojekter. Som kommune skal vi hjælpe med at åbne det polske marked for de danske virksomheder. Det giver tiltrængte job og praktikpladser til århusianerne og større indtjening til virksomhederne, siger beskæftigelsesrådmand Laura Hay.

Det er Jobcenter Århus, der, sammen med Dansk Byggeri og 3F, har inviteret 850 danske virksomheder til en form for virksomheds-speed dating med polske bygherrer og andre interessenter. 30 polske deltagere, som repræsenterer en række private byggevirksomheder, Lodz Kommune og fagforeningen Solidarnosc, er tilmeldt.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078