23948sdkhjf

Roskilde Tekniske Skole gør klar til nybyggeri

Skolen skal rykke ind i den kommende Musicon-bydel og indbyder nu interesserede arkitektfirmaer til at anmode om prækvalifikation i forbindelse med det forestående byggeri.
Over de kommende 15 år skal Musicon; en ny bydel på omkring 250.000 m2, etableres i Roskilde. Blandt de kommende beboere er Roskilde Tekniske Skole (RTS), der samler sine aktiviteter i bydelen.

RTS-projektet er så småt på vej ind i sin første fase, og derfor indbyder skolen nu arkitektbranchen til at anmode om prækvalifikation. Dette skal ske senest den 23. oktober 2009.

Selve konkurrencen afvikles over to faser. På baggrund af prækvalifikationen udvælges fem deltagere til den første fase, der omfatter en masterplan for hele området. Herunder skal omfatte yderligere udvidelsesområder, infrastruktur, parkering, udendørs aktiviteter samt nybyggeri (basisbygninger) på omtrent 17.000 m2 brutto.

Anden fase går tættere på basisbygningernes potentiale, og de 2-3 udvalgte deltagere skal i denne fase bearbejde forslaget yderligere. Her gennemføres en række dialogmøder med de udvalgte arkitekter og RTS, og bearbejdningen vil tage udgangspunkt i dommerbetænkningens bemærkninger til det enkelte forslag.

Efter anden fase udvælger dommerkomitéen og dennes rådgivere det vindende projekt.

Læs mere om konkurrencen på www.rts.dk

Om Roskilde Tekniske Skole
RTS udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx. Skolen er i vækst og har 2.600 daglige elever og 335 ansatte.

Læs mere om Musicon:
Stor interesse for milliardprojekt i Roskilde
Milliardprojekt skydes i gang i Roskilde
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094