23948sdkhjf

Nyt koncept skal trække ejendomsinvestorer til Danmark

Danielsen Architecture går nu forrest med en forretningsidé, der skal hjælpe udenlandske investorer med at udvikle ejendomsprojekter på dansk jord.
Ifølge dagbladet Børsen arbejder Danielsen Architecture med at konceptudvikle en forretningsidé, der går ud på at hjælpe udenlandske investorer ind på det danske marked:

- Danmark er et stærkt arkitekturbrand, og vi har et ejendomsmarked, som kan tilbyde investorer stabilitet, siger Kasper Danielsen, der driver tegnestuen i partnerskab med Malin Meyer.

Udgangspunktet for tegnestuens nye koncept er, at investorer vil være i stand til at få et bedre afkast via helt nye projekter frem for opkøb af eksisterende porteføljer. I den forbindelse kan det være en god idé at samarbejde med en lokal aktør:

- Arkitekter på et lokalt marked kan bedre se, hvilken vej udviklingen går. De ved, hvad der er billigt i dag, men dyrt om 15 år, siger Malin Meyer.

Danielsen Architecture forhandler aktuelt med en investor om et konkret projekt, men parterne ønsker endnu ikke at offentliggøre detaljerne.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11