23948sdkhjf

MT Højgaard udvider i Kalundborg

Mens mange mindre entreprenørvirksomheder bukker under som følge af krisen, har bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard valgt at gå den modsatte vej. Kontoret i Kalundborg etablerer en ny afdeling med speciale i jord-, vej- og kloakarbejde.
Udvidelsen sker dels som et led i MT Højgaards overordnede strategi om at ruste sig til tiden, hvor der kommer gang i hjulene igen, dels ud fra et ønske om at kunne servicere kunderne endnu bedre, fortæller afdelingschef Wouter Slooten.

-MT Højgaard har jo 3 vestsjællandske lokalkontorer plus et på vej på Lolland-Falster. Kontorerne er bygget op om de traditionelle håndværksfag, og her i Kalundborg er vi specialister i betonarbejde. Vi har længe mærket behovet for at kunne tilbyde service indenfor jord, vej og kloak, og da det område jo er tæt integreret med betonarbejdet i langt de fleste af vores opgaver, er det naturligt at udvide på netop det område.

Udvidelsen hænger også sammen med MT Højgaards fokus på at arbejde lokalt. -Når vi som lokalkontor vil lave de små projekter, så skal vi også have den entreprise i eget regi, og jeg er rigtig glad for, at vi har fået en lokalkendt kapacitet som Kim Bertelsen til at starte afdelingen op, siger Wouter Slooten.

Lokalt kontor med solid forankring
Kim Bertelsen er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring i branchen. Kim bor privat i Snertinge og har tidligere arbejdet for MT Højgaard.

-Vi skal indtil videre være MT Højgaards jord-, vej-, og kloakafdeling her på Vestsjælland og dække hele regionen. Vi er allerede i gang med vores første byggemodningssag, og på længere sigt drømmer jeg om at lave et sammenkørt multisjak, som både kan grave ud og støbe fundamenter, fortæller han.

-Jeg kommer helt sikkert til at arbejde tæt sammen med Erling Sørensen, som leder vores betonafdeling, men vi kan lave alle slags kloakopgaver og kommer også gerne ud til opgaver uden betonarbejde.

Mens MT Højgaard på landsplan mest er kendt for de større byggerier, så fungerer bygge- og anlægsvirksomheden på lokalt plan præcis som de øvrige håndværksmestre i området.

- Vi hører tit, at MT Højgaard nok kun tager store projekter og sikkert er dyrere end de andre, men sådan er det slet ikke, slår Kim Bertelsen fast.

– Vi vil meget gerne løse lokale opgaver, uanset størrelse, og er helt konkurrencedygtige. Vores størrelse giver os nogle konkurrencemæssige fordele via indkøbsaftaler og gør, at vi kan tilbyde bedre løsninger, men det er lokale folk, som har ansvaret og kører projekterne fra start til slut. Og fordi vi har en stor koncern i ryggen, kan vi selv i disse tider garantere, at vi også er her om 5 år og kan følge projekterne helt til dørs.

Kilde: MT Højgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109