23948sdkhjf

Hospital udvider trods forestående lukning

Tirsdag tog Odense Universitetshospital fat på en udvidelse af sit patienthotel, selvom det er fastlagt, at det eksisterende hospital skal erstattes af et nyt.
De store kraner er kørt i stilling ved Odense Universitetshospital (OUH), hvor man tirsdag indledte en tre etager høj udvidelse af sit patienthotel.

Projektet koster 53 mio. kroner og desuden er der inden længe byggestart på en ny skadestue til 170 mio. kroner.

Investeringerne kan virke paradoksale, når man tænker på, at der allerede er givet tilsagn om et helt nyt hospital i Odense. Der er dog en mening med galskaben, understreger regionsformand Carl Holst over for Fyens Stiftstidende:

- Som borger må man selvfølgelig spørge sig selv, hvorfor vi bygger tre etager ovenpå en bygning, som vi ved skal forlades. Men der er et stort behov for at øge kapaciteten på OUH - og vi kan jo ikke forringe behandlingen for de patienter, der har behov for behandling nu bare fordi vi får et nyt moderne hospital om 10 år, siger han.

Med udbygningen af patienthotellet får OUH 60 nye værelser og kommer dermed op på 180 værelser. De kommer tilsammen til at huse omkring 10.000 patienter i løbet af et år. Bygningen af den ny skadestue begynder 1. februar 2010 og står færdig i juni 2011.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094