23948sdkhjf

Essex-topchef træder tilbage

Peter Halvorsen forlader posterne som bestyrelsesformand og koncernchef i den økonomisk trængte koncern. Samtidig afvises rygterne om, at Essex er i betalingsstandsning.
I en pressemeddelelse oplyste Essex Invest tirsdag, at koncernens bestyrelsesformand og koncernchef, Peter Halvorsen, har valgt at træde tilbage.

Rigmanden, der er hovedaktionær i den østjyske ejendomskoncern, vil dog stadig være tilknyttet Essex, men han vil primært fokusere sin indsats på salgsdelen af koncernens aktiviteter, oplyser administrerende direktør Poul Steffensen.

Nyheden kommer i kølvandet på forlydender om, at Essex er gået i en såkaldt ’stille’ betalingsstandsning, men Poul Steffensen afviser, at det skulle være tilfældet:

- Det er korrekt, at vi er gået ind i et tættere dialog med vores finansieringskilder om en fremadrettet aftale bistået af Kromann Reumert, men det er netop for at sikre, at Essex daglige drift fortsætter på uændrede vilkår. Vi er fortrøstningsfulde i forhold til, at denne aftale er på plads indenfor kort tid, oplyser han.

Som led i en strukturændring vil Essex Invest indsætte en ny bestyrelse i koncernen bestående af tre eksterne bestyrelsesmedlemmer. Navnene på disse vil blive offentliggjort snarest muligt.


Læs mere:
Ejendomskoncern i ’stille’ betalingsstandsning
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094