23948sdkhjf

Parken udskyder arena-planer

Parken Sport & Entertainment har anmodet om at få forlænget fristen for igangsættelsen af sit arena-byggeri. Årsagen er, at der opføres et konkurrerende anlæg i Ørestaden.
I en fondsbørsmeddelelse oplyste Parken Sport & Entertainment onsdag, at selskabet har anmodet Københavns Kommune om en udsættelse af fristen for multiarenaen, Capinordic Arena

Byggeriet skulle ellers være påbegyndt senest den 1. oktober, men Parken ønsker nu udsættelse til 1. april 2010.

Årsagen er, at selskabet ønsker en afklaring af den konkurrencemæssige situation, som er ændret, fordi Københavns Kommune finansierer et konkurrerende arenabyggeri i Ørestaden på Amager:

- Jeg kan konstatere, at kommunen overfor en københavnsk virksomhed agerer benhård købmand og kræver markedspris for grund og byggeretter til en arena ved Parken, mens man i Ørestaden agerer mæcen overfor en amerikansk virksomhed og stiller et stort rente- og afdragsfrit lån til rådighed for en arena. Vi ønsker ikke at træffe en beslutning, før vi ved, om kommunens forskelsbehandling rent faktisk bliver ført ud i livet, siger bestyrelsesformand Flemming Østergaard til Business.dk.

Ifølge Mads Kamp Hansen, fritidschef i Københavns Kommune, er der ingen hindringer i vejen for at imødekomme Parkens ønske, eftersom der er tale om en administrativ beslutning, der ikke kræver politisk stillingtagen.

Kilde: Business.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079