23948sdkhjf

Enemærke & Petersen udvider aktiviteterne

Murer- og servicevirksomheden Bode Byg er med virkning fra 1. oktober 2009 blevet del af Enemærke & Petersen.
Med virkning fra 1. oktober har Enemærke & Petersen overtaget murer- og servicevirksomheden Bode Byg, der omfatter selskaberne Bode Byg A/S og Bode Byg Facade A/S.

For år tilbage overtog Enemærke & Petersen murerfirmaet AV Andersen samt Bendix Træ og Glas, og med det seneste opkøb står firmaet således endnu stærkere inden for bygningsvedligehold og ejendomsservice.

Bode Byg blev etableret i 1976 af den nuværende ejer Carsten Bodes far John Bode og har med tiden udviklet sig til en velrenommeret murer- og servicevirksomhed med særlig fokus på ejendomsvedligehold og murerarbejde i den almennyttige boligsektor. Bode Byg beskæftiger 26 medarbejdere.

Fortsætter som datterselskab
De to Bode-virksomheder med alle 26 ansatte, samles som én virksomhed, Bode Byg A/S, i Enemærke & Petersen med Carsten Bode som afdelingsleder og ansvarlig for fortsat udvikling samt kundekontakt. For Carsten Bode betyder det bl.a. mere tid til to områder, som betyder meget for virksomheden:

- Ja, det giver mig frihed til at kunne sætte yderligere fokus på virksomhedens to største aktiver, nemlig vores medarbejdere og vores kunder. Og endnu en fordel med at fortsætte som selvstændigt selskab under Enemærke & Petersen er, at de mangeårige relationer mellem de enkelte kunder og vores medarbejdere bibeholdes.

Bode Byg kommer til at arbejde tæt sammen med Enemærke & Petersen Bygningsvedligehold:

- Bode Byg er jo etableret næsten samtidig med Enemærke & Petersen, og vi kan godt mærke, at de to virksomhedskulturer matcher fint. Vi er begge præget af en stærk håndværkerkultur med fokus på det gode håndværk, tæt kundekontakt og høj kvalitet i løsningerne, siger divisionschef Erik Bech-Pedersen, som glæder sig til samarbejdet.

Kilde: Enemærke & Petersen a/s

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097