23948sdkhjf

Rockwool-koncernen justerer i topledelsen

Rockwool koncernen justerer i topledelsen for at styrke fremtidigt fokus på kunder og globale markeder. Ledelsen styrkes gennem etableringen af en ny funktion: Group Business Development. Samtidig er koncernledelsen blevet reduceret fra 8 til 7 medlemmer.
Rockwool koncernen styrker topledelsen ved etableringen af en ny funktion: Group Business Development. Til posten som senior vice president for området er
udpeget Bo Rygaard.

Bo (44 år) er i øjeblikket administrerende direktør i Rockwool Skandinavien. Han er Cand. Merc. og har før karrieren i Rockwool koncernen haft ledende funktioner i Nordisk Film, Fazer koncernen og Duni AB. Han vil pr 1. oktober blive koncernansvarlig for udvikling af nye forretningsinitiativer, branding, kommunikation og implementering af den gradvise globalisering af forretning og organisation. Bo Rygaard vil også blive formand for supervisory committees for Rockwool Skandinavien og Rockwool Technical Insulation.

Bo vil blive afløst af Thomas Kähler, som i dag er administrerende direktør i RockDelta.

Stillingen i koncernledelsen som senior vice president Group Technology vil blive nedlagt og Carsten Winther forlader derfor virksomheden. Carsten Winther
har haft en lang og succesfuld karriere i Rockwool koncernen, hvor han har spillet en væsentlig rolle i etableringen af et stærkt teknisk fundament for den fremtidige udvikling af virksomheden.

Tre af de nuværende seks funktioner under Group Technology vil blive videreført i en ny afdeling Group Production under ledelse af divisionsdirektør Theo
Kooij, medlem af koncernledelsen.

Divisionsdirektør Patrice Azaïs forlader også koncernledelsen og bliver administrerende direktør for koncernens globale organisation som servicerer sandwich panel markedet.

I overensstemmelse med den nuværende markedssituations krav til omkostningsstyring er koncernledelsen blevet reduceret fra 8 til 7 medlemmer samtidig med at der sikres en stadig større fokus på vores kunder og udvalgte markeds segmenter. Koncernens medlemmer af Direktionen vil herefter være koncernchef Eelco van Heel og finansdirektør Gilles Maria.

Kilde: Rockwool

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093