23948sdkhjf

Jönsson udnævner to nye direktører

Robert Mayer og Robert Jensen indtræder begge i direktionen som divisionsdirektører for henholdsvis projektstyring og håndværk.
Entreprenørselskabet Jönsson har udvidet sin direktion med Robert Mayer og Robert Jensen, som udnævnes til divisionsdirektører for henholdsvis projektstyring og håndværk.

Robert Mayer kom til Jönsson som projektleder i 2006 og har i et år optrådt som divisionschef. Her har han blandt andet stået i spidsen for udvikling af boligområder i Værløse, Gladsaxe og Søborg.

Som divisionsdirektør får han ansvaret for Jönssons opgaver med projektstyring og totalentrepriser – opgaver, der sidste år beløb sig til cirka 225 mio. kroner.

Robert Jensen har siden efteråret 2008 været ansat som divisionschef i håndværkdivisionen. Her har han blandt andet haft ansvar for restaureringen af Det Harboeske Enkefruekloster samt en ny tagkonstruktion over Roskilde Domkirke.

Som divisionsdirektør bliver Robert Jensen ansvarlig for Jönssons håndværks- og serviceaktiviteter med godt 100 medarbejdere og en omsætning på cirka 200 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125