23948sdkhjf

Entreprenør tror på fremtiden og Femern-forbindelsen

Resultatet for entreprenørselskabet Troels Jørgensen A/S var i 2008 præget af dyre engangsposter. Nu strømmer ordrerne nærmest ind.
Trods en pæn aktivitet kunne entreprenørvirksomheden Troels Jørgensen A/S på Lolland fremvise røde tal på bundlinien for 2008.

Det var dyre engangsposter, som et fejlslagent køb af økonomisystem, milliontab på et enkelt byggeprojekt samt generationsskifte, der trak i den forkerte retning. Bundliniens tal gik fra 5,6 mio. kr. i 2007 til -3,5 mio. kr. i 2008.

I dag er bemandingen på 140 ansatte fastholdt og ordrebøgerne tykke.

- Vi har mange renoveringsopgaver, herunder kloakarbejder for både Lolland og Guldborgsund kommuner som led i de fremrykkede offentlige anlægsinvesteringer. Vi skal løbe stærkere for at få opgaver, men vi dumper ikke priserne, og jeg har store forventninger til, at bundlinjen for 2009 bliver sort, siger han.

Henrik Lyngkjær oplyser, at man allerede har modtaget den første ordre i forbindelse med Femern-forbindelsen. Derfor regner han også med, at virksomheden i fremtiden vil lukrere godt på afledte investeringer, såsom vejanlæg og kontorbyggerier.

Kilde: ErhvervsBladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109