23948sdkhjf

Statsminister roser VTI for omstillingsevne

Lars Løkke Rasmussen lagde i sidste uge vejen forbi VTI, hvor han uddelte roser for virksomhedens evne til at manøvrere sig igennem krisen.
VTI Vinderup Træindustri fik i den forgangne uge et lidt uventet besøg af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Når statsministeren lagde vejen forbi VTI, skyldes det de ændringer, som virksomheden har været igennem over de seneste to år.

Før i tiden leverede VTI næsten udelukkende limtræ til møbelindustrien, men ultimo 2007 blev virksomheden ramt af krisen og mistede næsten halvdelen af sin omsætning.

Det førte i første omgang til en reduktion af medarbejderstaben, men efterfølgende valgte ledelsen at udvide fokus til også at omfatte byggemarkeder og vinduesfabrikker. Det har på ny medført vækst, og antallet af ansatte er nu ved at nærme sig niveauet fra før krisen.

Statsministeren oplyste efter besøget til Dagbladet Holstebro, at han var blevet bekræftet i, at der er stor dygtighed og optimisme i dansk industri:

- Selvom krisen kradser, sætter de sig ikke hen i et hjørne og græder, men finder på noget nyt, og det er dét, vi har brug for. Vi skal være produktive og vi skal produktudvikle, lød det.

VTI producerer limtræ til møbelindustrien, vinduesindustrien og gør-det-selv-markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094