23948sdkhjf

Ny virksomhed nyder solen i skyggen

Trods afmatningen i byggesektoren har Midtsun ApS med speciale i solafskærmning fået en god start på tilværelsen.
”Solen skal nydes i skyggen!”

Det er mottoet for virksomheden Midtsun ApS, som netop er startet op i Skive med speciale i solafskærmning.

Bag Midtsun står møbelpolstrer og inventarproducent, Michael Bjarnaa, samt den tidligere administrerende direktør ved Kastrup Vinduet; Ole Iversen.

De to iværksættere har sikret sig rettighederne til at forhandle det svenske produktprogram, Sunoff, der omfatter produkter til afskærmning af sollys både udvendigt på facaden eller vinduet samt indvendige gardin- og mørklægningsløsninger.

Makkerparret er ikke bange for at starte op midt i en krisetid, og deres initiativ er allerede blevet belønnet. Virksomheden er således kommet super godt fra start med ordrer på afskærmningsløsninger til kontorbyggerier i Københavnsområdet og et lejlighedskompleks på Kreta:

- Vi er et stærkt team, der samlet set har et helt arbejdsliv af erfaring inden for facader, vinduer, solafskærmningsløsninger og interiørprodukter, siger Michael Bjarnaa og fortæller, at firmaet netop nu er ved at uddanne sine egne montører.

Partner Ole Iversen betegner markedet for solafskærmning som ”uhyre interessant”, fordi problemerne med indeklima i de store kontorbyggerier skaber et stort behov for effektive løsninger:

- Der bygges generelt med større glasarealer, og det giver store indeklimaproblemer. Med en udvendig solafskærmning kan man lave en energineutral varmeregulering uden brug af dyre energikrævende aircondition løsninger. I en tid, hvor der netop er utroligt meget fokus på indeklima og energiforbrug, er vore produkter både funktions- og prismæssigt særdeles attraktive, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094