23948sdkhjf

Energimærkning af bygninger er offentliggjort

Energimærkninger udført mellem 1. september 2006 og 5. juni 2009 kan findes frem og udskrives fra Energistyrelsens hjemmeside.
Ejere af bygninger med et energimærke kan nu gå ind på nettet og skrive det ud.

Mærkningerne inkluderer ikke det faktiske energiforbrug i enfamiliehuse, og derfor er de ikke helt identiske med de rapporter, som energikonsulenten afleverer til ejeren.

Alle øvrige oplysninger er dog med; herunder også bygningens placering på A-G-skalaen, energispareforslagene samt bygningsbeskrivelsen.

Hjemmesiden vil senere blive udvidet med alle nye mærker i den takt de udarbejdes. Fra november flyttes oplysningerne over på www.ois.dk , således at alle bygningsoplysninger samles på samme hjemmeside

Også noget for købere, rådgivere og håndværkere
Energistyrelsen oplyser, at købere af ejendomme med energimærke også har mulighed for at finde oplysninger om husets energieffektivitet samt om de tiltag, der kan gennemføres for at spare på energien.

Endelig kan håndværkere eller byggerådgivere tage energimærkningen frem og bruge det til at forbedre deres vejledning af kunderne om, hvordan der kan opnås energibesparelser i bygningen.

Læs mere på www.ens.dk

Kilde: Energistyrelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125