23948sdkhjf

Aarsleff holder kursen

Resultatet af regnskabsårets første tre kvartaler lyder på 181 mio. kroner før skat, og koncernen fastholder på den baggrund sine forventninger om et årsresultat på 200 mio.
Bestyrelsen hos Per Aarsleff A/S behandlede i sidste uge delårsrapporten for regnskabsårets første ni måneder og trods nedgang i forhold til sidste år kunne man konstatere, at tallene indtil videre lever op til det forventede.

Nettoomsætningen ligger på 3,646 mia. kroner, hvilket er 306 mio. lavere end den tilsvarende periode sidste år, og det er medvirkende til et fald i overskuddet før skat fra 209 til 181 mio. kroner. Aarsleff har tidligere meldt ud, at selskabet forventer et overskud før skat på 200 mio. kroner, og det har udviklingen i tredje kvartal ikke ændret på:

- Virksomheden forventer fortsat et resultat før skat i niveauet 200 mio. Dette indebærer et lavere resultat for fjerde kvartal sammenlignet med sidste regnskabsår. Årsagen er, at den økonomiske krise nu påvirker koncernens aktiviteter, lyder vurderingen.

Anlægs-divisionen er fortsat Aarsleffs klart største indtægtsområde med et resultat før renter på 95 mio. kroner. Fundering bidrager med 51 mio. kroner, mens Rørteknik har realiseret et plus på 49 mio.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094