23948sdkhjf

Udvidet ejerkreds og fornyet optimisme

TL Byg brugte sommeren til at udvide ejerkredsen, og hos den utraditionelle entreprenørvirksomhed blomstrer optimismen som følge af et stigende aktivitetsniveau.
Med virkning fra juli valgte TL Bygs ejere - Georg Thinggaard og Flemming Larsen - at sælge en del af selskabets aktier til fire medarbejdere.

Det sker i en tid, hvor firmaet trods lave konjunkturer har mærket fremgang, og direktør Georg Thinggaard forventer, at den udvidede ejerkreds vil sikre grundlaget for en stabil fremtid:

- I en tid med mange negative udmeldinger kan vi glæde os over en fortsat positiv udvikling. Det kræver ganske vist en større indsats, men vi har et højt aktivitetsniveau og fremtiden ser fornuftig ud, krisen taget i betragtning. Vi har villet sikre os, at det fortsætter sådan og har derfor gennem længere tid planlagt iværksættelsen af et gradvist generationsskifte, der kan sikre en stabil udvikling for firmaet, forklarer direktøren.

TL Byg er etableret i 1974 og har i dag domicil i Aalborg-bydelen Skalborg, hvor man råder over 5.500 m2. Firmaet har godt 130 ansatte og driver blandt andet egen tegnestue, egen projektafdeling samt dør- og vinduesproduktion. Sidstnævnte udgør godt 10 % af virksomhedens samlede omsætning.

De fire nye ejere er projektleder Jørn Buus Jensen, beregner Knud Dahl, projektleder Jens Nielsen og personaleansvarlig David Madsen. Der er ikke sket ændringer i den daglige ledelse, og det er således fortsat Georg Thinggaard og Flemming Larsen, der udgør direktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109