23948sdkhjf

Holzwerk Hemau opretter agentur i Danmark

Den tyske underleverandør har givet Kurt Hansen ansvaret for salget på det danske vinduesmarked, og det nye agentur er kommet godt fra start.
Via et nyoprettet agentur har Kurt Hansen pr. 1. august overtaget ansvaret for Holzwerk Hemaus produktsortiment i Danmark – primært med fokus på fingersamlet kernetræ målrettet de danske vinduesfabrikker.

Kurt Hansen har de seneste fire år arbejdet som salgschef hos Stora Enso i Danmark, hvor han har formået at opdyrke et marked for fingersamlet træ fra stort set ingenting.

Nu satser han på at gøre noget lignende for Holzwerk Hemau:

- Jeg er kommet rigtigt godt fra start og er faktisk overrasket over aktiviteten i den danske vinduesbranche, som er relativt høj for tiden, siger Kurt Hansen.

Holzwerk Hemau afsætter sine produkter i en lang række europæiske lande og har leveret til det danske marked gennem de seneste 8-9 år. Hidtil er salget i Danmark gået via landets tømmerhandler, men fremover vil den tyske underleverandør altså springe dette led over og henvende sig direkte til producenterne via det nye agentur.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079