23948sdkhjf

Højskole foran massiv campus-investering

Professionshøjskolen UCC i København vil samle sine aktiviteter på 2-3 fremtidige campusområder. Det samlede bygningsmæssige behov er omkring 50.000 m2.
Professionshøjskolen UCC, der i dag har 11.000 studerende i København og Nordsjælland, arbejder på at samle sine aktiviteter på 2-3 nye campusområder.

Det er allerede besluttet, at ét af campusområderne skal placeres i Hillerød, og nu går højskolen på jagt efter et eller to områder i Københavnsområdet.

Til formålet har UCC udvalgt Juul | Frost Arkitekter som rådgiver, og tegnestuen skal nu kortlægge og screene en række udvalgte områder samt varetage den konkrete programmering.

- Fremtidens campusområder er levende mødesteder, der står i modsætning til tidligere tiders monofunktionelle uddannelsesmaskiner. For at sikre den optimale placering for UCC arbejder vi med en helhedsorienteret tilgang, der inddrager de fysiske, de sociale, de læringsmæssige og de bymæssige behov. Det er samspillet mellem behovene, der skaber attraktive og bæredygtige campusområder, forklarer partner, Helle Juul.

Hun har tidligere stået i spidsen for udviklingsprojektet ”Fremtidens campusområder – fra den akademiske landsby til urban universitetshub”, som er udarbejdet for Universitets- og Bygningsstyrelsen. Rapporten udgør en integreret del af UBSTs netop udgivne ”Campus og Studiemiljø”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078