23948sdkhjf

Armatur-producent rykker ind i Danmark

Tyske Dornbracht, som producerer armaturer og håndvaske, satser stort på det danske marked. Virksomheden har netop åbnet nyt, nordisk hovedkontor og showroom i København.
Det er ikke ambitionerne, der mangler hos tyske Dornbracht.

Virksomheden - som står bag mærkerne Dornbracht og Alape - har netop etableret sig på Holmen i København, og forventningerne til den nye satsning er store:

- Vi vil ganske enkelt sætte nye standarder på det nordiske marked, når det gælder æstetisk fornemmelse for vand. Og det vil vi gøre både via vores produkter, vores adfærd og vores branding, siger Country Manager, Inge Tegnander, og fortsætter:

- Vi vil gå til markedet med en ny tilgang til samspillet mellem design, arkitektur og kultur. Og det bærer vores valg af adresse også præg af. Vores hovedkontor og shoowroom er placeret i et af de 250 år gamle masteskure lige ved siden af arkitektskolen og Operahuset i København. Og herfra vil vi udnytte den energi, der opstår i spændingsfeltet mellem vand, kunst og design, fastslår hun.

Rundt omkring i Europa har Dornbracht etableret samarbejde med de hotteste navne inden for fotografi, arkitektur og billedkunst, og planen er at gøre noget tilsvarende i Danmark. Endvidere har virksomheden ambitioner om at sætte nye standarder i forhold til socialt og miljømæssigt ansvar:

- Det betyder blandt andet, at vi vil slå et slag for den ansvarsfulde brug af vand. Som internationalt agerende producent af design-armaturer og -accessories til bad og køkken vil vi derfor, inden udgangen af 2009, sænke det gennemsnitlige vandforbrug i alle solgte armaturer med 25 %, og i løbet af de næste tre år med i alt 30 %, slutter Inge Tegnander.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078