23948sdkhjf

Typehusfirma går konkurs

Moderselskabet i M2-koncernen - M2 A/S - har indgivet konkursbegæring. En ny ledelse er netop nu i gang med at undersøge, om datterselskaberne kan reddes.
Tirsdag i denne uge anmodede ledelsen i typehusfirmaet M2 A/S om konkurs.

Firmates Jan Pedersen bekræfter over for Epn.dk, at moderselskabet er blevet meldt konkurs, mens han selv er blevet indsat som ny direktør:

- M2 A/S er moderselskabet. De andre selskaber er ikke meldt konkurs. Vi har selv anmodet om konkursen. Det er ikke nogen ude fra, der har indgivet konkursbegæring. Jeg er indsat som ny direktør og kunne ikke skrive under på, at driften er solid. Derfor valgte jeg konkursen, siger han.

Jan Pedersen forklarer, at man samtidig har anmodet om at få 3-4 af datterselskaberne i betalingsstandsning. Det kan give ham og den øvrige ledelse tid til at undersøge, om nogle af selskaberne kan køres videre:

- Vi har en kæmpe "jordbank" liggende. Den skal vi have en aftale med vores banker om, hvordan den realiseres. Hvis den realiseres på bare nogenlunde fornuftig vis, har vi en okay virksomhed.

Problemet med byggegrundene er, at de er købt til det dobbelte af, hvad de er værd i dag.

M2 A/S har tilhørt gruppen af mere eksklusive typehusfirmaer. Virksomhedens huse er udviklet i tæt samarbejde med nogle af landets førende arkitekter som 3XN, BIG, C.F. Møller og shl.

Kilde: Epn.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126