23948sdkhjf

Ejerskifte blev løftestang for håndværksfirma

Jørgen Petersen & Co. har mere travlt end nogensinde, og direktør Brian Popp er ikke i tvivl om, at det er firmaets indtræden i Engsø Gruppen for fire år siden, der har gjort udslaget.
- Trods stigende konkurrence i et presset marked har de første seks måneder af 2009 budt på massiv fremgang på alle fronter. Omsætningen er 75 % større end sidste år, en stribe nye opgaver er på vej, og vi har mere travlt end nogensinde.

Brian Popp, administrerende direktør Jørgen Petersen & Co. A/S, er en særdeles glad mand for tiden, hvor den 138 år gamle Vejle-virksomhed er involveret i opførelsen af en stribe børnehaver og skoler i trekantsområdet.

Jørgen Petersen & Co. indledte tilbage i 2005 et omfattende generationsskifte, hvor Engsø Gruppen kom til som ny ejer, og Brian Popp er overbevist om, at det bærer en stor del af æren for den aktuelle succes:

- Generationsskiftet var fuldt indfaset i midten af 2008, og der er ikke tvivl om, at vi nu høster frugterne af en mere effektiv organisation med solide faglige rødder og et stærkt finansielt bagland. Vi har fået styrke til at løfte alle typer af tømreropgaver fra storentrepriser over hovedentrepriser til totalentrepriser, siger direktøren og fortsætter:

- Men samtidig har generationsskiftet og den nye indretning af vores organisation skabt en betydelig dynamik i hverdagen. Det er simpelt hen blevet sjovere og mere udfordrende at gå på arbejde, og alle yder deres yderste både på egen hånd og som del af teamet, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08