23948sdkhjf

DI får midlertidigt domicil i Copenhagen Towers

Industriens Hus skal moderniseres, og derfor har DI lejet den såkaldte South Wing hos Copenhagen Towers i Ørestaden.
For godt en måned siden fremlagde DI og tegnestuen Transform planerne for en kommende ombygning af Industriens Hus på Rådhuspladsen.

Københavns Kommune har endnu ikke godkendt planerne, men DI har alligevel været ude og sikre sig tag over hovedet i de tre år, som ombygningen kommer til at vare.

Organisationen har således lejet den 12.000 m2 store South Wing i Ørestad-byggeriet Copenhagen Towers, og for DI, der årligt tager imod omkring 30.000 gæster, har man lagt vægt på de gode transportforbindelser samt ikke mindst sammenbygningen med det store Crowne Plaza Hotel, der åbner til november:

- Det er utrolig spændende, at DI har valgt Copenhagen Towers, idet organisationen netop er repræsentant for de mange virksomheder, der fremover kan være brugerne i Copenhagen Towers, efterhånden som udbygningen finder sted. Hele Copenhagen Towers bliver en CO2-neutral Green Building, den første af sin art i København, og dette anses som en meget væsentlig kvalitet – og for mange virksomheder en forudsætning – i forbindelse med valg af nyt domicil eller lokation for deres fremtidige aktiviteter, siger Ib Henrik Rønje, bygherre for Copenhagen Towers.

Fuldt udbygget kommer Copenhagen Towers til at rumme 180.000 m2. Højden bliver 85 meter med et hotel på 25 etager og to kontorhøjhuse på op til 25 etager.

Det nordlige tårn er tegnet af engelske Foster + Partners og har fået byggetilladelse. Byggeriet sættes i gang, så snart der er opnået en vis forhåndsudlejning. Projektudvikler på byggeriet er Sjælsø Gruppen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11